Пт. Апр 26th, 2024

Обама: Росію не будуть витісняти з Криму військовим шляхомРосію не будуть витісняти з Криму військовими засобами, але якщо Захід лишатиметься об’єднаним, росіяни зрозуміють, що неможливо досягти безпеки грубою силою.

Про це заявив президент США Барак Обама в середу у своєму виступі в Брюсселі.

Пан Обама сказав, що російських військових не будуть «витісняти з Криму або утримувати від подальшої ескалації за допомогою військової сили».

«Але з часом, поки ми (країни Заходу — ред.) єдині, російський народ зрозуміє, що він не може досягти безпеки, процвітання та статусу, до яких він прагне, за допомогою грубої сили», — наголосив пан Обама.

За його словами, якщо Росія і далі дотримуватиметься нинішнього курсу, її ізоляція буде поглиблюватися, а санкції – розширюватися, пише bbc.co.uk.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
sintson
sintson
10 лет назад

Сдох, падла, Музычко! Хрен вам а не Крым, Россия не допустит всю вашу шоблу к людям, желающим жить спокойно, стабильно и независимо от бандеровцев и вашей недовласти.
Разрушили свою собственную страну, получили «драйву и грошей»!?!?
Супернегритенок не поможет, следующие — Ярош, Тягнибок, и скорее всего Яценюк, вместе с вашей любимой Юлей, — эти авантюристы кончат так же, причем ваша же система их и сожрет.
Превратили страну в помойку и все у них Россия виновата, на себя подивитесь, — кому продавались и за чьи деньги разрушаете и убиваете.
Смотреть противно!!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x