Ср. Апр 24th, 2024

Сьогодні, 30 березня, під час проведення молитовного Віче в пам’ять Героїв «Небесної Сотні» охорона намагалась перешкодити Ользі Богомолець піднятися на сцену Євромайдану., повідомляє УНН з посиланням на її представників.

«Прикро, та це вже не перший інцидент, коли одного з організаторів медичної служби та одного з найактивніших громадських активістів Майдану намагаються не допустити до виступу перед людьми. Тільки після активного втручання афганців Ользі Богомолець все ж таки вдалося потрапити на сцену. Однак незважаючи на прохання виступити перед громадою, організатори так і не надали їй слово», — повідомили представники О.Богомолець.

Нагадаємо, на молитовне Віче вшановували пам’ять загиблих активістів. За час протистоянь громадян із владою, силовиками загинуло більше сотні громадян, ще три сотні — рахуються зниклими безвісти.

Також нагадаємо, що, 29 березня Ольга Богомолець подала документи для реєстрації кандидатом у Президенти України до ЦВК.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
8 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мевата
Мевата
10 лет назад

А є в неї щось схоже з Ангелою Меркель. Можливо і в політиці вона буде такою, а може і більш успішною.

Valentin Kovalenko
Valentin Kovalenko
10 лет назад

Мавры сделали свое дело, и теперь не нужны!

Никита
Никита
10 лет назад

Богомолец не пустит леди с косой в политику и на порог, слишком сильный оппонент. А она действительно очень понимающая и душевная женщина, не спала сутками делая перевязки и зашивая раны. За десятки спасенных жизней и за выступления с требованием прекратить кровопролитие она заслужила уважение не только у людей с майдана. А уважение не купишь ни за какие деньги.

Мевата
Мевата
10 лет назад
Reply to  Никита

Не думаю, Що Тимошенко буде для неї великою перешкодою. Тимошенко допустила велику помилку під час першого виступу на майдані після звільнення. Бажаючи постати в образі замученого політв»язня, настя вона сприймалась як стара спрацьовона шкапа.

Rita
Rita
10 лет назад

В День Пам’яті не повинно бути політиків на сцені майдану, не повинно бути їх промов. В цей день повинні говорити священники, друзі загиблих із згадкою про загиблого, як особистість, повинні виступати народні ансамблі, музиканти, співаки. Всі виступи повинні бути в пам’ять про тих, хто залишив дороге (сімю, друзів…), за для мирного і достойного життя всіх нас.

Що Ольга хотіла тій сцені сказати – не в цей час, не на сороковини.

Максим
Максим
10 лет назад

Когда она отказалась в трудное для страны время от должности в правительстве, говорили, мол, да какая из нее министр охраны здоровья, там же коррупция, как она против нее бороться-то будет, видать, не хочет в этом дерьме
ничего менять, вот и не суется. А тут вдруг осмелела как – в президенты ! Или
«приказали» осмелеть ?!

Rita
Rita
10 лет назад

Хто тепер тільки не лізе в крісло президента: пенсіонери, безпартійні, безробітні, безликий дарт, добре, що немає Противсіха. Є знайомі громадські діячі. Є відомі бандити, які до сих пір чомусь не в тюрмах, є спонсори бандитів. Є політики (кому довіряють, а кому — ні). Є грошовиті олігархи («бізнесмени»), які
проплачують президентську компанію і собі, і своїм підставним…

Є дуже важливі питання, на які хочеться отримати відповідь. Необхідно опублікувати, за чиї такі немалі гроші ведеться президентська компанія кожного кандидата. Хто є кпіталовкладником кожного кандидата. Треба знати, кому буде змушена віддавати країна з новим президентом. І треба знати, кому буде служити новий президент.

Suchka
Suchka
10 лет назад

Богомолец содержит в Киеве и Украине сеть аптек, один из самых коррупционных и теневых бизнесов в Украине. Подпольная воровка-миллиардерша, не за то люди погибли на Майдане, чтобы воры-олигархи подобные Януковичу- Богомолец, Порошенко- приходили к власти. Правда такое ворье и по трупам пойдет, и со сцены патриотом прикидываться будет лишь бы свое урвать.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x