Чт. Апр 25th, 2024

Німецький депутат: У Порошенка нема іншого вибору, ніж військова операціяУ зв’язку з активізацією дій озброєних сепаратистів у Петра Порошенка не залишилось іншого варіанту, як використати військові засоби, вважає голова комітету з закордонних справ Бундестагу.

У Петра Порошенка, який переміг на президентських виборах в Україні, не залишається іншого вибору, ніж військовими засобами протидіяти озброєним сепаратистам, вважає голова комітету Бундестагу з закордонних справ Норберт Реттґен. Відповідаючи на запитання німецької радіостанції Deutschlandfunk, депутат від Християнсько-демократичного союзу звернув увагу на той факт, що паралельно з вотумом за єдність країни посилили свою активність й проросійські сепаратисти, застосовуючи при цьому зброю.

Реттґен зауважив, що, попри чіткі політичні сигнали з боку Порошенка, нічого не змінилось. Тобто сепаратисти так і не склали зброю. Якщо українська держава за таких умов почне відступати, тоді вона втратить державну монополію на застосування сили і таким чином важливий елемент державності, вважає німецький депутат. «З упевненістю можна сказати, — заявив він, — що це не сприятиме ані стабілізації, ані єдності країни».

До стабілізації ситуації, наголосив Реттґен, мають і повинні докласти зусиль різні сторони, зокрема, український народ, українські політики, а також російський президент Володимир Путін. З російського боку, на думку німецького депутата, внеску у стабілізацію ситуації в Україні зараз взагалі нема, натомість зі сторони Москви має місце «дестабілізація із застосуванням військових засобів». Реттґен закинув Росії підтримку сепаратистських сил й забезпечення їх оснащенням, зброєю та людьми, пише dw.de.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Перемогли у виборах громадяни України !!! Знищення гопорашистів на сході — необхідність для подальшого розвитку країни — це аксіома !!!

Ветер Вольный Норд-Ост
Ветер Вольный Норд-Ост
9 лет назад
Reply to  фенікс

майданутые бандерлоги сейчас все возле своей параши!!!

Ветер Вольный Норд-Ост
Ветер Вольный Норд-Ост
9 лет назад

этого фашиста рыггена за яйки повесить вместе с остальной хунтой киевской((

фенікс
фенікс
9 лет назад

Не писай против ветра !!! Не колись ботоксом !!! Не летай со стерхами !!!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x