Пт. Апр 26th, 2024

Не реагируя на провокации российской армии в Крыму, мы открываем ей путь на материк, - адмирал КабаненкоПо его словам, не предпринимая активных действий, украинские военные обречены на поражение 112.ua Не реагируя на провокации российской армии в Крыму, украинские военные открывают ей путь на материк. Об этом в эфире телеканала «112 Украина» заявил адмирал Игорь Кабаненко.

«Сейчас наступил такой момент, когда не реагирование на провокации дает шанс противнику и дальше проводить эти провокации, фактически, открываем путь на материк. То есть, не реагируя не действия соперника, мы позволяем ему идти дальше, на материк», — сказал Кабаненко. По его словам, не предпринимая активных действий, украинские военные обречены на поражение.

Адмирал Кабаненко известен своей теорией раздела Украины Россией на две части, лишение ее доступа к морю. Сегодня в Крыму российская армия взяла штурмом аэродром «Бельбек» и воинскую часть.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
ИР
ИР
10 лет назад

Хоч хтось сказав правду! Коли Путін ще не в Одесі, то лише тому, що в Криму ще є наші військові.

ЄС
ЄС
10 лет назад

ти су*** присягу давав захищати Україну як прийшла пора то ти кажеш Україну ділити Вас зрадників розстріляти нада разом с Путінською шайкою шизефреніків

Иван
Иван
10 лет назад
Reply to  ЄС

Розстріляти Путіна і його шайку то нада, але немає можливості. А тому треба діяти виходячи з того, що є. Нинішні дії влади цілком адекватні, хоча і виглядають з першого погляду безпорадно. Але якщо забрати наші війська з Криму, тоді продовжиться наступ на материк. Поки вони там, Росіяни з Криму далі не рипнуться, оскільки в тилу в них залишиться чимала наша армія (тисяч 15 вояків, не менше). Це майже безкровний спосіб стримати вороже військо. Україна завдяки цьому має час відмобілізуватися, вистроїти оборону материкової частини, виловити ворожі диверсійні групи, заспокоїти населення, заручитися підтримкою Заходу і т.д. Зайвий «героїзм» зараз лише нашкодить, призведе до тисяч жертв, але ситуацію не змінить, а лише повністю розвяже Путіну руки. А Кабаненко зі своєю істерією, скоріше за все, є частиною якоїсь російської схеми дестабілізації стуації в Україні. Він, як і Іларіонов, дістав уже зі своїми непрофесійними, недостатньо обгрунтованими прогнозами, головна мета яких — викликати паніку в населення, зламати людей, схилити їх до необдуманих вчинків. Раз він так рветься воювати, треба послати його «на передову», окопувати танки на кордоні чи щось таке, байдуже, що він адмірал.

Люди! Не панікуйте. Просто будьте готові захистити свою землю, коли треба буде. Зава задиракуватість лише шкодить Україні.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x