Пт. Апр 26th, 2024
Не може бути в одному міністерстві стільки авто, скільки у всьому німецькому уряді, — ЯценюкПрем’єр-міністр України Арсеній Яценюк розповів, що уряд зняв охорону і пільги по комунально-житлових послугах з маєтків екс-чиновників, пише 24tv.ua.

«Ви напевне чули, у нас є резервації: Конча-Заспа, Пуща-Водиця, де живуть колишні чиновники. І чому ви, як платники податків, маєте за це платити? Ми зняли з них охорону і пільги по комунально-житлових послугах, і я офіційно запропонував усім, хто там живе, платити за себе, це перше. А друге — якщо ви користуєтеся там землею, то у вас є 2 варіанти: або купуєте цю землю за ринковою ціною, або ми її продамо з аукціону, а за хату вам віддамо», — сказав він в ефірі «Шустер-LIVE».

За його словами, новий український уряд пішов шляхом складних реформ, зокрема, скоротили на 50% весь автопарк органів державної влади в Україні.

«Так, це близько 2 тисяч машин, ми розуміємо, що це – 2 тисячі водіїв, але це й — мастило, бензин, обслуговування. Тільки якщо ми рухаємося у Європу, то у нас не може бути в одному міністерстві стільки авто, скільки у всьому німецькому уряді», — наголосив прем’єр.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x