Пт. Апр 26th, 2024

Нардеп зі Львова вийшов з "Батьківщини" через висунення ТимошенкоНародний депутат від «Батьківщини» Михайло Хміль заявив про вихід з партії на знак протесту проти висунення на з`ізді у суботу Юлії Тимошенко офіційним кандидатом у президенти, пише zaxid.net.

«Нам потрібен сьогодні єдиний кандидат від демократичних сил. Ми повинні зосередити зусилля довкола того, хто вже має найбільшу підтримку українців і не створювати зайвих протистоянь. Та, на превеликий жаль, я мушу констатувати, що в сьогоднішньому рішенні з’їзду «Батьківщини» ми цього не побачили. Тому я приймаю рішення про вихід з партії «Батьківщина», — написав Михайло Хміль у фейсбуку.

За його словами, він уже написав заяву про вихід з партії і планує офіційно вручити її керівництву партії наступного тижня.

Як відомо, у суботу партійний з’їзд «Батьківщини» офіційно висунув лідера партії Юлію Тимошенко кандидатом у президенти. 

Михайло Хміль не назвав прізвища кандидата, якого мала б підтримати «Батьківщина» на його думку. Наразі він недоступний для коментарів. Можна лише припустити, що йдеться про Петра Порошенка, який, за результатами останніх опитувань, майже втричі випереджає Юлію Тимошенко за популярністю серед виборців.

Михайло Хміль переміг на виборах у мажоритарному окрузі №115 у Львові як узгоджений кандидат від опозиції, набравши 43% голосів виборців. 

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Максим Воронцов
Максим Воронцов
10 лет назад

Шоколадный Заяц уже взялся за Батькивщину???

1
0
Would love your thoughts, please comment.x