Пт. Апр 19th, 2024

У Сєверодонецьку Луганської області жодна дільниця з виборів президента України не відкрилася, бо бюлетені не доставили.

Як повідомляє «Восточный вариант» із посиланням на Луганську обласну організацію «Комітету виборців України», 24 травня в окружну виборчу комісію ТВО-113 (центр – місто Рубіжне) так і не були доставлені бюлетені.

Відповідно, не отримали їх і в дільничних комісіях, створених у місті Сєверодонецьк. Тому 25 травня жодна дільниця з 50 дільниць по виборах президента в місті не відкрилася.

Крім того, вибори міських голів Антрацита й Лисичанська не проводяться, повідомили в КВУ.

За інформацією з міської виборчої комісії Антрацита, виборчі бюлетені по виборах міського голови там так і не були надруковані, оскільки через захоплення приміщення комісія не змогла оплатити їх виготовлення.

А в Лисичанську бюлетені видрукували, але їх немає кому видавати: робота дільничних комісій блокована. 24 травня озброєні представники самопроголошеної «Луганської народної республіки» вилучали печатки й документи ДВК.

Місто контролюється ЛНРівцями: захоплено будівлі виконкому, міліції, СБУ. Багато озброєних людей. У тому числі – іноземців, відзначає»Східний варіант».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x