Пт. Апр 26th, 2024

Путін озвучив свій план по «стабілізації на Донбасі». Але його пропозиції не зупинять агресії окупанта.

Про це повідомив у соцмережі Фейсбук лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

У відповідь на план Путін пропоную свій план припинення війни:

1. Виведення російських військ та спецпідрозділів з території Донецької та Луганської областей України та відведення всіх російських військ від українського кордону до місць їхньої постійної дислокації.

2. Припинення транскордонного постачання зброї, боєприпасів та інших форм підтримки, зокрема інформаційної, незаконних збройних формувань сепаратистів і терористів в Україні, припинення надсилання російських найманців та «добровольців».

3. Закриття українсько-російського кордону для будь-якого нелегального перетину людей та зброї, забезпечення міжнародного контролю за дотриманням прикордонного режиму на усіх ділянках кордону.

4. Роззброєння бойовиків ДНР та ЛНР та вирішення існуючих проблем Донецької та Луганської областей в рамках легітимного демократичного процесу, в тому числі на демократичних парламентських виборах. Визнання ДНР та ЛНР терористичними організаціями.

5. Відшкодування Росією збитків, зокрема українським громадянам, економіці, соціальній сфері та інфраструктурі, завданих внаслідок збройної агресії Росії, анексії Автономної Республіки Крим та окупації частини території Донецької та Луганської областей України.

6. Звільнення усіх полонених, захоплених українських військових та цивільних осіб, у тому числі які утримуються на території Росії. Повернення українських біженців, які розселені російською владою по всій території Російської Федерації, до місць їх постійного проживання в Україні.

7. Невідкладне повернення Автономної Республіки Крим до складу України і виведення Чорноморського флоту Росії з його території.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x