Чт. Апр 25th, 2024

На луганському мітингу сепаратистів стався розкол на більших та менших радикалів, котрих обізвали «бандерівцями» і виганяють з площі

Про це у «Фейсбуці» написав відомий луганський блогер Сергій Іванов.

«Новини з луганського квазі-майдану, на якому РАПТОМ почали превалювати російські, кримські та донецькі туристи. Оплата їхніх послуг здійснюються комерційними структурами Єфремова і його підсоса Медяника. Ці упирі з депутатськими значками вже не в силах знайти підтримку навіть у луганських люмпенів, тому змушені завозити їх пачками з інших регіонів», — написав Іванов.

«Так ось, прямо зараз бойовики Єфремова та Медяника, що вимагають приєднання Луганщини до РФ, оголосили наших, місцевих, заколотників, що займають відносно помірну позицію і не підтримують анексію регіону російськими окупантами, «бандерівцями» і силою витісняють їх з площі. Таким чином, незабаром луганський квазі-майдан виявиться окупований виключно деструктивними, ворожими Україні особинами, провести зачистку яких можна буде без будь-яких іміджевих витрат для влади і силових органів. Прошу пам’ятати, що тепер їх можна вигідно продавати на дніпропетровському ринку уї…в», — додав блогер.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x