Сб. Апр 20th, 2024

КВУ «розсекретив» причини аномальної явки виборців у Криму Аномально висока явка на референдумі є результатом того, що в списки для голосування безпосередньо на виборчих дільницях заносять всіх охочих громадян Росії, а також тих, хто голосує на кількох дільницях одночасно, повідомив у прямому ефірі телеканалу БТБ голова Комітету виборців України Олександр Черненко, пише fakty.ictv.ua.

«На дільницях складають так звані додаткові списки, куди заносять всіх (охочих), проконтролювати це майже неможливо. Туди записують людей з російськими паспортами, людей з інших дільниць, або тих, хто голосує одразу на декількох дільницях. Саме ці додаткові списки створюють таку нібито високу явку, аномально високу, про яку звітує нам сьогодні кримське керівництво», — сказав Черненко, який знаходиться в АР Крим та відвідав виборчі дільниці в Алушті , Бахчисараї та Сімферополі.

У той же час, зазначає голова КВУ, люди на дільницях є, «рівень явки оцінити важко, але вона точно не така висока, як нам каже керівництво Криму». Голова комісії з проведення загальнокримського референдуму Михайло Малишев на брифінгу заявив, що станом на 16.00 у референдумі щодо статусу Криму вже проголосували 63,97% виборців.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
виктор
виктор
10 лет назад

Туди записують людей з російськими паспортами, людей з інших дільниць, або тих, хто голосує одразу на декількох дільницях.
Факты есть или это только предположение?
Где фактаж? А если его нет, то Черненко надо отвечать за свои слова!!!

Коренной Украинец
Коренной Украинец
10 лет назад

На самом деле майданы простимулмровал крымчан к тому, чтобы не жить в стране, где каждые 10 лет майдан.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x