Ср. Апр 24th, 2024

«Крим буде українським», - ЄремеєвНародний депутат України Ігор Єремеєв вважає, що Україна не втратила Кримський півострів, і його повноцінному поверненню до складу України, зокрема, сприятимуть проблеми всередині Російської Федерації, пише volynpost.com.

Про це нардеп розповів під час прес-конференції у Луцьку.

«Події в Криму були сплановані росіянами. Вони очікували, що розпочнемо бойові дії. Бо не Крим для них головне. Коли Україна не відповіла військовими діями на вторгнення Росії у Крим, вона фактично зруйнувала план Путіна. …Україна «розкусила» план Росії. У випадку відкритого протистояння російські танки через 4 години були б у Києві. Росіяни тепер розгублені, коли не зустріли у нас «бандерівців», коли весь світ став говорити про агресію Росії. Тому ми по-суті виграли цей бій», — вважає Єремеєв.

Окрім того, народний депутат заявив, що вважає: Україна не втратила Крим, а перевела протистояння в юридичне поле.

«Можу точно сказати: Крим буде українським. Поведінка керівників Російської Федерації свідчить, що їх країна – у не менш критичній ситуації, ніж Україна. Те, що у нас з Януковичем відбувалося протягом трьох років, у них триває 15. За цей час воно «затверділо», «кристалізувалося». Плачевний кінець російської економіки, а відповідно її імперських планів вже набагато ближчий, ніж зараз здається. І саме коли він почнеться, Україна має всі шанси повернути Крим», — заявив Єремеєв.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Крим може і буде українським…
А вот Крым уже российский и переименовывать мы его не собираемся.

Iren Bond
Iren Bond
10 лет назад

будет-будет, а вот Москву надо будет переименовать или вообще сделать столицей России например Пекин или Дели, так к примеру

2
0
Would love your thoughts, please comment.x