Вт. Апр 16th, 2024

Кордон слід закрити за «ізраїльським варіантом», - ЛуценкоЗа наявності політичної волі та професіоналізму з проблемою сепаратизму на Сході України можна впоратися за лічені дні.

Таку думку в інтерв’ю 24 телеканалу висловив лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко.

«Насправді агресори навіть не ховаються. Всі їхні контакти, заклики і плани викладаються в соціальних мережах.«Вичислити» їх не є проблемою для місцевих міліції та СБУ у Донецьку, Луганську та Одесі», — зазначив політик.

Щодо ж до затримання організаторів провокацій, то цим, на думку політика, мають займатися фахівці з центральних та західних регіонів України.

«Я не обіймаю жодної посади, а тому можу лише радити тим, хто мене хоче чути. Я вже давно пропоную перекинути спецпідрозділи «Омега» і «Сокіл» із спокійних регіонів Заходу та Центру у прифронтову лінію. Маю інформацію, що це вже зроблено», — зазначив Луценко.

Він також розраховує на підтримку жителями Сходу України ідеї цілісності та соборності Української Держави.

«Сигнал, який Росія подала Донбасу, Донбас почув. Той, хто приїхав з Росії й спробував поставити мешканців Донбасу на коліна на їхній власній землі, тепер негайно отримає відсіч», — зазначив Луценко.

Водночас держава, на його переконання, вже давно мала б закрити кордони з Російською Федерацією та Придністров’ям.

«Очевидна потреба закрити кордон за так званим «ізраїльським варіантом», коли через кордон не пропускають усіх чоловіків старших за 16 років. Чому це не робиться – для мене загадка», — резюмував Луценко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Kruga
Anna Kruga
10 лет назад

Не запiзнитись б!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x