Пт. Апр 26th, 2024

Ігор Луценко: Ахметов говорить лише з ДонбасомЗВІТ ПРО ПЕРЕГОВОРИ З АХМЕТОВИМ

Спілкувався щойно з Ахметовим. Короткий підсумок – сьогоднішня акція, поїздка до Ахметова на дачу, відбудеться. Ми на правильному шляху, пише uapress.info.

Зустріч вийшла випадкова. Виявляється, є спільні знайомі, котрих я щиро поважаю. За 5 хвилин організували зустріч, за 15 ми вже сиділи у Ахметова на Михайлівській. Мотивація знайомих була – попросити Ахметова посприяти визволенню 15 чоловік, захоплених у полон. Сподіваюсь, не дарма я погодився на зустріч і їх визволять.

Я більше слухав. Мене представили, зокрема, як учасника бойових дій в Маріуполі. Розмова була конфіденційною, тому слова Ахметова не передаю, лише розказую про свою позицію. З приводу його останнього виступу по ТВ, я озвучив наступне:

1. Ахметову потрібно допомагати українській армії. 

2. Якщо вже «замиряти», то про припинення вогню Ахметову треба просити терористів, а не нас. Бомбардувальників у Гіркіна, на щастя, немає, от у нас (на щастя!) вони є. Виходить, ахметівський заклик «не бомбити» фактично стосується лише нашої сторони. 

3. Українська мова має почуватися вільно на Донбасі. Треба, щоб за українську мову не вбивали, не викрадали. Це важливо.

4. Треба віддати владу справжнім лідерам Донбасу, а не тим, хто рукоплеще «хазяїну».

Я вважаю, що ми залишилися кожен на своїх позиціях. Якщо ви розумієте, про що я.

До речі, Ахметов дійсно в житті говорить так, як говорить на ТБ. Ніхто йому текстів не пише, він весь час так розмовляє, однорідними, заримованими реченнями. 

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

А Донбас для ахметки — это он сам !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x