Пт. Апр 19th, 2024
Гриценко: Якби Ахметов визнав, що він з Україною і не підтримує РФ, то на Донбасі давно б уже був порядокВсе, що вирішено на вчорашньому з’їзді депутатів усіх рівнів в Донецькій області – це риторика Ахметова.

Про це на прес-конференції у Тернополі зазначив нардеп Анатолій Гриценко.

«Я би сприйняв, і кожна людина сприйме, бажання негайно децентралізувати владу – передати повноваження і ресурси на місця, на рівень місцевого самоврядування. Можна було б навіть, при всіх проблемах, обговорювати питання «мова-язык». Але за однієї умови – якби в тому рішенні була чітка вимога до Путіна негайно вивести російських диверсантів з нашого Донецького краю, – сказав Гриценко. – Негайно відвести всі російські чоботи від нашого кордону й негайно звільнити окупований Крим».

«Слово «Росія» й слово «агресія» жодного разу не прозвучали на тому з’їзді. Так само як не прозвучали жодного разу у виступах Ахметова», – наголосив Гриценко.

«Це говорить про нещирість, про загравання з Росією. Якби Ахметов чітко визнав, що він з Україною і не підтримує агресію Росії, то на Донбасі давно б уже був порядок, і не висів жоден російський триколор», – підкреслив Гриценко.

Як відомо, вчора відбувся надзвичайний з’їзд депутатів всіх рівнів Донецької області від Партії регіонів, пишет zik.ua.

от UKRNEWS24