Пт. Апр 26th, 2024

Герман розтлумачила сепаратистські заклики ЯнуковичаНардеп від Партії регіонів Ганна Герман вважає, що в сьогоднішньому зверненні екс-президент Віктор Янукович даремно заговорив про необхідність референдуму в усіх регіонах України.

Про це вона сказала в ефірі «Радио Вести«, повідомляє прес-служба ПР.

«Я хочу нагадати Віктору Федоровичу, що всі регіони і так у складі України, і я не розумію, навіщо нам референдум. У нас немає ні необхідності, ні можливості витрачати гроші на референдуми. Україна — бідна країна, і Віктор Федорович знає, чому», — зазначила Герман.

На її думку, Янукович хотів попросити вибачення в усіх членів Партії регіонів.

«Він хотів попросити вибачення у своїх колег за те, що покинув нас і не сказав, як нам бути і що робити далі. Я сподіваюся, що люди, які були рядовими членами партії та щиро вірили в те, що їм говорили, зроблять правильний висновок. А щодо прохання вийти з лав партії, то з’їзд, напевно, погодиться з цим», — сказала нардеп.

Вона також прокоментувала слова Януковича про те, що він душею і думками з українцями. «Я згадала лицарський девіз: «Душу — Господу, честь — державі». Його можна перефразувати в цьому випадку так: «Душу — Господу, гроші — державі». Якби Віктор Федорович міг у цьому допомогти Україні, тоді можна було б поговорити і про душу», — сказала Герман.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x