Чт. Апр 25th, 2024

Гавриш: Якщо влада не придушить сепаратистів, буде велика проблемаРосія і сепаратисти «працюють» за графіком

Таку думку в ефірі Еспресо.TV висловив політик Степан Гавриш.

Він вважає, що Росія, потрапивши під санкції Заходу, повинна якось довести світовій спільноті, що насправді захищає в Україні російських громадян.

“Є чіткий графік, якого буде дотримуватися Росія і сепаратистські групи. Не викликало сумнівів, що така мобілізація відбудеться саме зараз. Росія потрапила в “турбулентну зону” санкцій Заходу і їй терміново треба показати, що тут люди хочуть до Росії, що тут безлади” – сказав Гавриш.

Він додав, що діяти треба рішуче і без зволікань.

«Якщо влада не буде жорстко діяти для придушення цієї сепаратистської, терористичної загрози, то буде величезна проблема. Люди будуть збирати великі майдани, щоб самим захищати себе — це буде громадянська війна”, — висловив свої побоювання колишній заступник секретаря РНБО.

Степан Гавриш вважає, щоб відбити спроби нового захоплення урядових приміщень, потрібно ввести особливий стан і залуічити до вирішення проблеми внутрішні війська.

«Зрозуміло, що надзвичайний чи військовий стан не треба вводити, але ввести особливий стан, щоб використати внутрішні війська, правоохоронні органи для вирішення цієї проблеми. Якщо ми не будемо боротися, якщо не введемо достатню кількість існтрументів для подолання сепаратизму — буде пізно», —  сказав політик.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
я
я
10 лет назад

ПРЕДАТЕЛЬ

киевлянка
киевлянка
10 лет назад

ну почему нельзя начать строить новую державу после Яныка? почему нужно служить Пуу, как рабы? мерзко на душе от того, что в Украине столько нелюбящих свою родину людей….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x