Ср. Апр 24th, 2024

Гаряча карта Криму: російські окупанти активно штурмують військові бази та штаби Тривожні новини надходять із Бахчисарая, Євпаторії, Севастополя. Гаряча карта Криму Ситуація в Криму стає дедалі гарячішою. Практично з усього півострова протягом дня надходять новини про блокування або потужні спроби штурму військових частин, які боронять українські солдати, йдеться у сюжеті ТСН.

Отже, у Севастополі, росіяни захопили штаб військово-морських сил. Частина наших солдатів забарикадувалася в окремій будівлі і тримає оборону. Неспокійно і в Новоозерному, біля Євпаторії. Російські вояки за допомогою бульдозера і прикриваючись місцевими жителями, зокрема жінками, прорвались на територію Південної військово-морської бази ВМС України.

В самій Євпаторії військові силою витурили за межі вимірювальної бази Збройних сил України цивільний персонал. Є травмовані. Близько двох сотень росіян та п’ять БТРів були помічені також неподалік від злітної смуги євпаторійського авіаремонтного заводу. Поруч знаходиться український зенітно-ракетний полк.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

А что делают украинские войска на территории России?

Игорь Салтовчанин
Игорь Салтовчанин
10 лет назад

Собственно говоря, В.В. Путин и не скрывал, что российские войска «будут стоять сзади и пусть только они(кто?) попробуют стрелять» о чем заявлял журналистам в Ново-Огарёве…Такой низости и подлости следовало ожидать.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x