Пт. Апр 26th, 2024

Експерт порівняв Захарченка із Гітлером та СталінимТе, що інформацію про наявність на території України спецпідрозділів із Росії неможливо перевірити, не означає, що це неправда. Таку думку в ефірі Громадського ТБ висловив директор інституту трансформації суспільства Олег Соскін, пише Gazeta.ua.

«Колись Гітлер заперечував, що існують концтабори, і у Сталіна все було добре: пісні такі були «широка страна моя родная, я другой такой страны не знаю, где так вольно дышит человек». Ну а в цей час вбивали десятки мільйонів. Ну а чим Янукович відрізняється від цих катів? Нічим не відрізняється… чи Захарченко. Він нічим не відрізняється. Якби це була нормальна людина, то він вже давно пішов би у відставку», — пояснив свою позицію фахівець.

Соскін додав, що в Україні на сьогодні побудована держава стаціонарного бандита. Кримінальне криворізько-донбаське угруповання, яке підкупило відповідні люмпенські та пролетарські прошарки у криворізько-донбаському басейні.

«Ми бачили, які там черги вишиковуються за безкоштовним олів’є. Вони, фактично, погодились, що їхніми господарями стає ця кримінальна група. І ця група вирішила перетворитись із кочуючого бандита на стаціонарного бандита і отримати високий горизонт життєвого простору. Забрати собі всю Україну», — додав Соскін.

Крім того, на думку фахівця, Київ — це сьогодні лінія фронту.

«По одну сторону області, які вже скинули практично цю бандократію, але разом з тим, за Києвом бачимо Криворізьку, Кіровоградську та Черкаську області, де це не вдалось зробити. Таким чином не вдалось замкнути коло народної революції навколо Києва», — сказав експерт.

При цьому політолог резюмував, що процес двовладдя, який сьогодні знаходиться у певному балансуванні, після закінчення Олімпіади у Сочі якимось чином вирішиться.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x