Вт. Апр 23rd, 2024

Останнім часом спостерігається масований потік публікацій, спрямованих проти лідера «Радикальної партії» нардепа Олега Ляшка, якого звинувачують у зв’язках із олігархами, частих перельотах по Україні, поширюють негативні коментарі щодо його заяв. Основною причиною таких звинувачень є результати президентських виборів та початок підготовки до виборів парламентських, зазначив у коментарі УНН політолог Володимир Фесенко.

«На президентських виборах О.Ляшко відібрав частину виборців у Ю.Тимошенко та О.Тягнибока, і тому в штабах відповідних політичних партій мають реагувати на електоральні загрози. Опоненти не очікували настільки високого результату О.Ляшка, не проводили протидії під час кампанії, і тому включилися у контргру лише зараз», — наголосив політолог.

Він зазначив, що інший можливий замовник чорного піару — кремлівська влада. «З усіх українських політиків О.Ляшко найбільше часу проводить у зоні бойових дій та фактично контролює кілька батальйонів територіальної оборони. Російські телеканали після виборів уже менше згадують Д.Яроша, а основними ворогами сепаратистів тепер називають І.Коломойського та О.Ляшка. В такому випадку до роботи підключають спеціальні групи контрпропаганди, які і поширюють замовні звинувачення через ЗМІ та соцмережі», — вважає В.Фесенко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Гэбистский ботоксный кремлек — сборище мутантов человеческих !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x