Пт. Апр 19th, 2024

Друзі Януковича повертаються до корит?  Вчора близько 13 години був пікет під Генпрокуратурою. В той час, поки прихильники та опоненти партії «Свобода» сперечалися щодо бійки в Національній телекомпанії, за спинами журналістів непомітною тінню пробіг колишній депутат-регіонал, а зараз «герой Майдану» Микола Рудьковський, пишет blogs.pravda.com.ua.

При цьому Рудьковський вийшов з Генпрокуратури не сам, а в супроводі іншого непомітного чоловіка. Товариство сіло в один автомобіль та поїхало.
Цим другим чоловіком був такий собі Віктор Субботін, директор ПАТ «Турбоатом» – одного з найпривабливіших підприємств машинобудування, контрольний пакет якого перебуває у державній власності.

Субботін вже багато років беззмінно керує «Турбоатомом», віддячуючи за це кожній новій владі – чи то Балозі, чи то Клюєву.

Субботін в минулому – член Соцпартії України, екс-голова Харківського осередку СПУ. Став керівником «Турбоатому» за наказом голови Фонду держмайна Валентини Семенюк, яка на той час входила до верхівки Соцпартії. Звичайно, ми ніколи не повіримо, що ці чесні люди платили хабарі за призначення на такі потужні грошові потоки – просто так лягли карти, от і все!
Зараз керівником Соцпартії є Микола Рудьковський, а Субботін з ним ходить до Генпрокуратури.

Звісно, це випадковість. Відомо, що перед нами – кришталевої чистоти люди. Особливо Рудьковський, для якого інавгурація Януковича в 2010 році ознаменувалася відмовою Генпрокуратури від доведеної майже до вироку справи про чартерні перельоти Рудьковського.

Не забули про цю легендарну кримінальну справу, коли Рудьковський, щоб врятуватися від арешту, їздив у суді на інвалідному візочку, а потім катався на лижах в Куршевелі?

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x