Пт. Апр 19th, 2024

На кордоні трьох держав неподалік с. Сеньківка Городнянського району Чернігівщини, у білоруському й російському пунктах пропуску 28 червня призупинять рух транспортних засобів та людей. Станеться це у головний день проведення фестивалю «Слов’янська єдність-2014».

Про це у вівторок, 17 червня, повідомив начальник прес-служби Чернігівського прикордонного загону, підполковник Олександр Дудко, передає Укрінформ.

«У зв’язку з проведенням Російською Федерацією та Республікою Білорусь в районі Монумента Дружби, поблизу с. Сеньківка Городнянського району, 28 червня 2014 року Міжнародного фестивалю слов’янських народів «Славянское единство-2014», з 5.00 до 19.00 за київським часом буде призупинено рух транспортних засобів та осіб, які слідують через державний кордон у пунктах пропуску «Нові Юрковичі» (Росія) та «Веселівка» (Білорусь)», — сказав прикордонник.

В українському пункті пропуску «Сеньківка» автівки і людей пропускатимуть без обмежень. Проте водіям того фестивального дня краще ним не користуватися, додав він.

Міжнародні фестивалі «Дружба» і «Слов’янська єдність» у точці перетину кордонів України, Білорусі і Росії під Сеньківкою вперше за півстоліття проводитимуться без участі України. В цьому році фестиваль організовує Російська Федерація.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Фома
Фома
9 лет назад

Потому что каклы — не славяне

Ольга
Ольга
9 лет назад
Reply to  Фома

А кацапы не/люди

Дебилофоб
Дебилофоб
9 лет назад
Reply to  Фома

Лучше быть папуасом, чем зомбированным прокремлевским придурком. Фома, вы из — под какой подворотни вылезли!?

феникс
феникс
9 лет назад

Когда пути не одинаковы, не составляют вместе планов

4
0
Would love your thoughts, please comment.x