Чт. Апр 18th, 2024

Царьов їздив до Москви до "ГБ" і вивчив два нових слова Кандидат в Президенти України, щодо якого ГПУ почала кримінальні впровадження, Олег Царьов знаходиться в Росії. Як повідомляють «Комментарии» , про це сказано в заяві МЗС РФ , опублікованому на сайті зовнішньополітичного відомства. «18 квітня відбулася зустріч статс -секретаря — заступника Міністра закордонних справ Росії Г.Б.

Карасіним з кандидатом в Президенти України, лідером руху«Юго-Восток» О.А.Царьовим, який перебував у Москві», — сказано в повідомленні. У МЗС РФ відзначили , що Карасін поділився з Царьовим оцінками чотиристоронньої зустрічі щодо ситуації в Україні представників Російської Федерації, Європейського союзу, Сполучених Штатів Америки та України, що відбулася 17 квітня в Женеві.

«Особливо була відзначена важливість налагодження внутрішньоукраїнського діалогу щодо виходу України з гострої політичної кризи, — сказано в заяві. — Царьов підкреслив зацікавленість у встановленні прямих контактів з київською владою з метою роз’яснення позиції регіонів Сходу і Півдня України щодо найбільш актуальних проблем , що стоять перед українським суспільством, включаючи інклюзивну, транспарентну і підзвітну конституційну реформу, захист гуманітарних прав громадян, звільнення і повне амністування активістів протестних рухів».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x