Ср. Апр 24th, 2024

От командира 204-й бригады тактической авиации, которая дислоцируется в Бельбек, что в городе Севастополь, российская сторона требует немедленно покинуть территорию аэродрома.

Про це йдеться у сюжеті «5 каналу».

Полковник Юлий Мамчур наотрез отказывается выполнить требования оккупантов и говорит о высокой вероятности штурма территории бригады.

Источник: «5 канал», gazeta.ua

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
20 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

А что эта бригада делает на российской территории?

сергей абрамов
сергей абрамов
10 лет назад

они находились на своей территории пока кто то не начал захват

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Вы совершенно правы, уважаемый.
Но.
Теперь это территория другого государства.
И не могу не возразить против формулировки «захват».
Есть какие-то доказательства данного высказывания? Пока его никто России не предъявлял. Может быть вы что-то своё имеет в виду под этим понятием?

Богдан Гатила
Богдан Гатила
10 лет назад

А що ООН це вже визнало? Згідно яких юридичних норм? Якщо хтось захопив силою мою квартиру, документи на яку у мене в порядку, то це грабунок, а не його квартира. Так РФ чекають дуже багато судових процесів, а Крим — економічна блокада.

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

А хто не визнав? Йдуть одні розмови у політиків.
Зате бізнесмени з Європи вже пропонують свої інвестиції до Криму.
Бізнес з Німеччини, Італії, Ізраїлю, не кажучи вже про Китай, готовий інвестувати мільярди в Крим. Це найкраще визнання, ніж виття політиків.
А Україна все кинули. У Європі набридло витрачати час на українські проблеми.

А ООН більше турбують фашисти зі «Свободи» і «Правого сектора» чим Крим.

Богдан Гатила
Богдан Гатила
10 лет назад

)))))))))))))))))))))) Ви що думаєте що у всіх інтернет відключили і Вашу маячню не перевірять? Вам вказати рішення Венеціанської комісії? Рішення ОБСЄ? Голосування Ради Безпеки ООН, яке ветувала Раша в гордій самотності? Майбутнє рішення Асамблеї ООН, де Раша вже не має права вето?

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Це у вас мізки відключили .
Веницианская комісія , ОБСЄ та інші можуть вирішувати будь-що. Пошумят і перестануть .
Тим більше , що далеко не всі країни підтакують США і його » шісток » . У Раді Безпеки проти Росії виступило тільки декілька країн. І позиція Аргентини для Росії важливіше , ніж позиція Великобританії .
В ЄС Росію , підтримала Угорщина — тому що угорців у Закарпатті утискають бандерівці .
Втім , це не важливо.
Важливо , що на картах Крим вже в складі Росії і ніхто нічого не змінить.
Важливо , що реально Росію підтримує бізнес. А на політиків нам наплювати .
Росія це незалежна держава , і ми будемо робити те , що вважаємо за потрібне . Вам цього не зрозуміти.

Сала Украине!!! )))))))))

Богдан Гатила
Богдан Гатила
10 лет назад

Не переходьте на особистості. Бо буду хамити в відповідь. А тут я дока. Раду Безпеки я слухав напряму. Китай утримався, всі інші проти. Щодо бізнесу, якому на політиків наплювати, то чому вони не інвестують в Абхазію? А тому що їх просто за це прикриють дома. Так що не надійтеся. Крим буде виключно тягарем бюджету РФ.

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Извните , я не хамив . Може просто неправильно висловився по- українськи — це ж не рідна мова для мене.
Хамство нікому не потрібно — люди повинні шукати приводу для дружби , а не для ворожнечі.

Що стосується бізнесу , то з цим питанням все просто.
Вже є пропозиції від різних країн з інвестицій до Криму. І, що важливо , ці пропозиції почали надходити ще до референдуму.
А на питання до керівників бізнесу з приводу можливих санкцій , відповідь одна: «Не варто звертати уваги на політиків».
Тим більше , що ніяких особливих санкйі з Крим бути не може , тому що Крим це частина Росії . А санкції проти Росії поки ніхто не хоче вводити . Тому що це не вигідно. І вчорашні події з банками це вже показали. Від санкцій вже більше постраждали американські фірми . А це ще до того , як Росія вирішила ввести відповідні санкції .
Бізнес хоче дружити з Росією. І буде дружити.

Богдан Гатила
Богдан Гатила
10 лет назад

Дивіться простий розклад. Санкцій проти РФ не хочуть. Але залишити без відповіді порушення міжнародних норм не можуть. Інакше вони, ці норми не будуть варті паперу на якому написані. Тому Захід буде проводити політику як і щодо Абхазії. РФ може хоч десять раз об’явити Крим своєю територією. Але без міжнародного визнання — це все одно що грабіжник проголошує захоплену квартиру своєю. Проголосити можна — утримати важко. Тому санкції будуть. Тому що де юре в міжнародних документах Крим буде проходити як «окупована територія України». А на всі претензії РФ буде включатися російська ж дурка. Що? Російська? А по документам — окупована українська. Так що нічого не знаємо. Всі претензії в ООН. А в ООН вето може накладати не лише РФ. Так що тут нічого не світить. Що світить Криму. Ну насамперед вливання з російського бюджету. Насамперед соціалку та пенсії. Тут грубо кажучи РФ візьме на утримання. Оплатити воду та електрику вже за світовими цінами. Але не більше. Як курорт, Крим втратив своє значення. Тому половина (пенсіонери та бюджетні працівники) почнуть жити може і краще (хоча і ціни будуть російські, так що питання), а інша половина, якщо щось заробляла надаючи послуги — будуть зубожити. Довго бюджет РФ таке навантаження не витримає. Тим більше ціни на нафту обвалять. Тому рік пограється Крим в російську територію, а потім просто більшість буде вимагати зворотнього процесу.

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Знаєте, якщо ви хочете робити прогнози на рік , то давайте домовимося їх і перевірити через рік.

Як там буде написано у ваших документах про Крим , стосується тільки вас . Можете хоч окупованою територією називати , хоч як . Це не має ніякого значення. Для Абхазії має , так як вона окрема держава .
А Крим це частина Росії , і окремо його ніхто розглядати не стане.
Якщо
ви почитаєте документи ООН , а почуття завжди краще — на слух не все
сприймається правильно — то побачите , що там говорилося про невизнання
факту приєднання Криму . Тобто Крим у складі Росії визнали , а невизнаних то , як це було зроблено. Бо інакше довелося б не визнати саму Росію .

Єдине , чим можуть лякати Росію , це економічні санкції. Але їх ввести не можуть , тому що вони не вигідні Європі. Європа від санкцій втрачає більше , ніж Росія
Тим більше , що Росія вже котрий рік зменшує економічні відносини з Європою і переводить їх на Схід і Південь . Ми можемо хоч зараз перестати продавати газ і нафту в Європу — у нас є покупці в інших країнах. А ось європейцям потрібен російський ринок, тому що Росія сьогодні дуже багата країна , а в Європі криза триває.
Тільки на події в Криму Росія заробила сотні міліларда за рахунок гри на падіння біржових індексів. Росія і Китай ведуть економічний наступ на США . Світ вже давно не такий, яким був десять років тому. У ньому переважають інші сили.

Богдан Гатила
Богдан Гатила
10 лет назад

Росія не може навіть інсулін сама виробити — а переорієнтуємося? 😉 По міжнародним документам Крим був і лишився українським. Україна подає в міжнародні суди. Ви ж чудово розумієте що вона їх виграє. Росія не виконає? Чудово. Додаткові санкції. Ви зрозумійте, вигідно чи не вигідно обкладати санкціями РФ — справа третя. Тут головне не допустити новий принцип формування світу — хто сильний, той правий. Це шлях до ІІІ світової. І Захід це розуміє. Тому санкції вже почалися. І тривають. Явні і не явні. Яка зараз ціна на нафту?

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Росія може виробляти багато чого з того , що не виробляють інші . Наприклад , одна лише постачання ракетних двигунів в США (у них своїх
немає, і їх ракети використовують тільки російські ) приносить нам
величезні прибутки.
Росія дано вже торгує не тільки нафтою і газом , а високотехнологічними продуктами. 30 % всього програмнного продукту в світі створюють россйіскіе фірми ( а 60 % — індійські ) . Атомні електростанції , які ми будуємо і обслуговуємо дають величезні прибутки.
З торгівлею у нас поки немає проблем.
А це ж тільки початок.
А ціна на нафту? Китай готовий купувати у нас в три рази більше , ніж ми поставляємо Європі. Так що падіння ціни , якщо воно навіть буде, ми можемо компенсувати за рахунок обсягів . Але треба розуміти , що обвал цін на нафту може призвести до кризи в США .
Росія вже прийняла низку серйозних заходів і буде продовжувати. Так що я б не поспішав з прогнозами.

Богдан Гатила
Богдан Гатила
10 лет назад

Ви всерйоз думаєте що РФ вистоїть проти всього світу? По програмному забезпеченню, то взагалі ІV місце тримала Україна ). Після Індії, Китаю і РФ. Постачання ракет в США — забудьте. Їх буде постачати Україна. Китай готовий купляти в три рази більше за тричі нижчими цінами ). Компенсувати за рахунок обсягів … Як? Ви трошки в економіці здається розумієтеся. То скажіть на милість для чого мені в день купляти 50 буханок хліба, якщо досить однієї? Навіть за ціною однієї? Це при тому що витрати на експорт збільшаться. Ціна на транзит та обслуговування то лишиться висока. Так що звикайте що за територіальний бандитизм прийдеться відповісти.

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Я досить розбираюся в економіці, а так само деяких інших питаннях.
А головне, користуюся джерелами інформації самими різними. А не тільки українськими.
А от ви, мабуть, володієте тільки українською мовою.
Раджу чіать та інші ЗМІ.

Read what is written in Europe.
Olvassa el, mit írt a magyar.
Türkçe yazılmış ne okuyun.
קראו את מה שנכתב בישראל.

А чому Росія одна проти цілого світу? Росія, Китай та Індія — це вже більше половини. А ще є Бразилія, Аргентина … А ще є Ізраїль, Південна Корея, Туреччина та багато інших.

Богдан Гатила
Богдан Гатила
10 лет назад

Я читаю на трьох мовах. Так що знаю що пишуть в Європі. Тим більш кілька знайомих там живуть.

Китай та Індія не визнали — у них свої проблеми з територіями. Туреччина — теж. І натякнула що кримським татарам надасть своє громадянство. Так що в Криму буде 12 % громадян іншої держави, члена НАТО. Ізраїль… Якийсь там мер щось ляпнув — але позиція самої країни різко проамериканська. Як і Південної Кореї. Ви її з Північною не переплутали? Ті точно підтримали РФ.
Давайте без домислів, а подивимося факти. Рада Безпеки була заблокована виключно вето РФ. На асамблеї вето не має. Венеціанську комісію програли. Ви впевнені що міжнародні суди в які подала Україна виграєте? А якщо рушите міжнародні угоди і домовленості, чому Ви вирішили що з РФ будуть панькатися? Тому що ядерна зброя? Але ж на вас нападати ніхто не буде. Задавлять як СССР економічними санкціями.

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Знаєте , я ніколи не роблю прогнозів . Тому сперечатися не буду.
І найголовніша причина в тому , що поки ще рано підбивати підсумки.
У ці вихідні обіцяли новий майдан .
На майдані незадоволені. Грошей вам ніхто не дав. Замість грошей , на прохання Росії , надіслали місію ОБСЄ , яка з’ясовуватиме з приводу порушень прав людини на Україні .
Тимошенко влада не має. Але їй треба перемогти Яроша . А це важко дуже .
І найголовніше — не вирішено питання з Донецьком , Луганськом, Одесою , Харковом. Не вирішене питання із Закарпаттям. Коли в них пройдуть рефрендуми , і народ висловить свою думку , то можна буде підбивати перші підсумки.
Поки все тільки починається.

Богдан Гатила
Богдан Гатила
10 лет назад

Погугліть «Какие страны признали аннексию Крыма (ИНФОГРАФИКА)». Посилання за жаль не можу тати — сайт не дозволяє. Референдуми у нас не можливі.Тільки всеукраїнський. В Криму, якби не було російської окупації — теж би цієї комедії не було. Далі РФ не піде — тому що наші війська вже зайняли оборону. У нас був час щоб наростити потужність, і влада його не прогавила. А без військової сили — всеукраїський референдум буде програний прихильниками федералізації. 70 % за унітарну Україну (а без Криму ще більше) аж ніяк не переломити. Ярош не має ніяких шансів. Він просто заявляє себе в першому турі. Юльці треба перемогти Кличка чи Порошенка. І той і інших з президентськими амбіціями. Так що підсумки зможемо 25 травня підбити.

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

У вас несколько наивные представления о происходящем…

вибачте, втомився писати українською мовою

Про референдум уже никто не спрашивает… Его будут проводить под эгидой ОБСЕ — это одно из требований России… А там уж посмотрим, что получится.
Советы Донецка и Луганска уже выставили ультиматумы Раде — советую почитать их. Луганск готов выставить до 50000 вооруженных людей, если их требования не удовлетворят и попробуют с ними говорить силой — не знаю, насколько это правда, но если в Крыму за неделю вооружили 5000, то в Луганске за месяц могли собрать и больше.

Вообще вам пора понять, что Украина уже ничего не решает — судьбу её будут решать Путин, Меркель и Обама… скорее всего при участии Китая.
Уж извините за цинизм.

Богдан Гатила
Богдан Гатила
10 лет назад

Ви чули дзвін і не знаєте де він. Не референдум. А вибори. Президентські.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x