Чт. Апр 25th, 2024

Балога розповів про новий режим та «істерику Турчинова»Народний депутат України Віктор Балога свій черговий пост на сторінці у Фейсбук присвятив оцінці дій представників нової влади. Балога розповів про «істерику Турчинова», дії дипломатії в будівництво нового «Беркуту», пише zaholovok.com.ua.

«Істерика Турчинова призводить до того, що скоро ворогами народу оголосять не лише тих депутатів і кандидатів в президенти, які не є союзниками влади, а й всіх, починаючи зі шкіл та дитячих садочків, закінчуючи пенсіонерами, які мають іншу думку. Тобто, як при Януковичу півкраїни були «екстремістами» і «фашистами», так зараз йде до того, щоб усі вони стали «ворогами нації», — вважає Віктор Балога.

Щодо роззброєння, нардеп каже, що тут повинна діяти дипломатія: «Роззброєння – тема делікатна, вона потребує переговорів, бо кожна зайва постанова ВР та істерика з трибуни парламенту веде лише до конфронтації і збурення активістів. Тим паче, діюче законодавство дозволяє все провести без «пилі і шуму», повинна діяти дипломатія».

Також Віктор Балога зазначає, що замість Нацгвардії в Україні «будують «Беркут»: «А тим часом, полковник Асавелюк замість того, щоб активно давати свідчення, знову на службі у режиму. На посаду командувача Національної гвардії пропонують кандидата, який воював з Майданом. Питань до Турчинова ще більше – говорили про Нацгвардію, а будують «Беркут», але уже під свої знамена»,  — написав Балога.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x