Чт. Мар 28th, 2024

Балога: найближчі дні стануть моментом істини для країни і для влади зокремаПолітик впевнений, що наш ворог не втратить таку нагоду, як затяжні вихідні з радянським душком.

«Провокацій слід очікувати всюди, понад усе на тих територіях, які вважаються тиловими. Тобто, в західних областях України», — наголосив Віктор Балога.

«Хочу, щоб влада зробила правильні висновки зі спроби дестабілізації ситуації в Тернополі, коли штурмували мерію. Є підтверджена інформація, що це не просто постреволюційний синдром, а добре спланована акція з залученням криміналітету. Тому, в якості диверсантів можуть використовуватися не так російські ГРУ-шники, чи інші агенти, а місцеві кримінальні елементи. Злочинний світ має таку ж вертикаль, як і адміністративна влада. Центр прийняття рішень протягом останніх років знаходився у Києві. Ні для кого не секрет, що злочинну вертикаль досі контролюють ті ж люди, що і рік-два роки тому», — підкреслив народний депутат.

«Нейтралізувати таких людей не складно – влада не просто знає хто вони і де вони знаходяться, а й не соромиться користуватися їхніми послугами. Якщо вони з ними не боряться, то це уже не просто бездіяльність, чи некомпетентність, а торгівля шматками країни», — підсумував Віктор Балога, пише mukachevo.net.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x