Ср. Май 1st, 2024

Активісти з Маріуполя закликали в.о. Олександра Турчинова та міністра МВС Арсена Авакова обєднати та відправити усі «сотні», які залишились на Майдані, на Схід. Про це вони заявили під час Народного віче на Майдані Незалежності в Києві, передає кореспондент УНН.

Під час Народного віче активісти з Маріуполя закликали в.о. Олександра Турчинова та міністра МВС Арсена Авакова прийти на Майдан об’єднати усі сотні Самооборони та автономні сотні Майдану.

За словами активістів, усіх активістів з Майдану треба відправити на Схід України, щоб вони змогли едність та неділимість України. Також вони виступили за те, щоб активістам яких будуть відправляти в «конфліктні» міста, видавали зброю.

Спочатку активістам не вдавалось потрапити на сцену. Однак після того. як вони прорвались та почали вигукувати свої заклики, самооборона Майдану виштовхала їх зі сцени.

Усього на Народне віче на Майдан Незалежності, яке присвячено подіям на Сході України, прийшло більше 1 тис осіб. Активісти скликали віче позачергово.

от UKRNEWS24