Пт. Мар 29th, 2024

Аксьонов бідкається: зробив все, що міг, а Путін війська в Україну вводити не хочеРосія не буде вводити свої війська на територію України ні за яких обставин, хоча листа з проханням про це було передано президенту РФ Володимиру Путіну. Про це, посилаючись на відповідь із АП Російської федерації повідомив у соцмеражі самопроголошений глава Криму Сергій Аксьонов, пише 7days-ua.com.

“Я зробив все від мене залежне. Лист про прохання введення ВС РФ на Україну було передано Президенту. Решта залежить від його решенія. Передав лист Президенту Росії Володимиру Путіну про необхідність введення Збройних Сил Росії на територію України. Прийшла відповідь із Адміністрації Президента: Росія вводити Збройні Сили на територію України не буде ні за яких обставин. При введенні ЗС РФ на територію України може початися третя світова війна, не будемо це забувати! Діяти треба обдумано!”, – написав С.Аксьонов на своїй сторінці у Твіттер.

Нагадаємо, Президент РФ В. Путін підписав указ про призначення Сергія Аксьонова тимчасово виконуючим обов’язки глави Республіки Крим.

от UKRNEWS24