Вт. Апр 23rd, 2024

Станом на 15 годину продовжуються обстріли позицій українських військ вздовж лінії розмежування з незаконними збройними формуваннями.

Так Дебальцівський напрямок і надалі залишається найбільш напруженим. З ранку терористи обстріляли з мінометів, гранатометів, артилерії населенні пункти: Троїцьке, Рідкодуб, Дебальцево, Санжарівку, Міус, Чернухіно. Під вогонь реактивних систем залпового вогню потрапили Дебальцево, Нова Григорівка, Попасна.

В районі Чернухіно та Рідкобуду злочинці намагались атакувати армійські позиції. Усі атаки було успішно відбито із значними втратами для противника.

Крім цього злочинці активізувались на Луганському напрямку. Чотири рази було обстріляно селище Кримське. Найманці використовували танки, міномети, артилерійські установки. Там бандити невдало намагались штурмувати українські позиції. На цьому напрямку під вогнем опинились Новотошківське та Щастя.

На Маріупольському напрямку було відносно спокійно. На Донецькому напрямку обстрілів зазнали Невельське, Пєскі, Красногорівка, Водяне.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x