Чт. Апр 25th, 2024

Розстріл інспекторів ДАІ в Києві: деталі подіїНе встигло місто оговтатися від лютневого вбивства даішників на Борщагівці, і ось — нові смерті. Близько другої ночі на контрольно-пропускному пункті на Броварському проспекті сталася трагедія. За кілька метрів від будівлі КПП зупинився сірий «Ланос», пише automotoclub.info.

В авто було три людини. Вони вийшли з машини і в упор з автоматичної зброї розстріляли трьох даішників, які сиділи в патрульному авто. Всі троє — старший лейтенант Сергій Ригун, а також старший прапорщик Олександр Куліковський і старший сержант Ігор Мазур — загинули на місці.
— Разом з інспекторами чергували на КПП і наші бійці. Вони були в будівлі поста. Беззбройні. Тому, коли почули постріли, лягли на підлогу, — говорять в «Самообороні» Деснянського району.
Потім бандити забрали у даішників зброю, сіли в «Ланос» і поїхали в напрямку Броварів. Через кілька миттєвостей за ними рвонули патрульні даішники Дніпровського району, які чергували неподалік.
— Патрульні машини засікли втікачів, розпочали переслідування, було застосовано зброю, — кажуть у прес-службі відомства. — Але на повороті в сторону села Зазим’я «Ланос» з’їхав у кювет. Трьох невідомих, які вибігли звідти, рвонули до лісу, наздогнати не вдалося.
У покинутому злочинцями «Ланосі» пізніше знайшли два пістолети і крадені автомобільні номери.
До ранку правоохоронці на пару з кількома десятками «самооборонівців» прочісували навколишні ліси в надії знайти втікачів. Але марно.
За фактом смерті співробітників ДАІ в міліції відкрили кримінальне провадження відразу за кількома статтями — умисне вбивство, розкрадання вогнепальної зброї і вбивство працівників правоохоронних органів. Вчора справу передали до Генпрокуратури. У ДАІ ж шукають очевидців. Всіх свідків просять телефонувати 102 або (044) 272-36-60.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
10 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
222
222
10 лет назад

«Разом з інспекторами чергували на КПП і наші бійці». И толку от них???

Денис
Денис
10 лет назад
Reply to  222

Толку??? А щоб ці, суки, хабарів не брали!!!

Одесса
Одесса
10 лет назад
Reply to  Денис

А ты уверен. что именно они брали? или ты хочеш что бы пришли к тебе домой и сделали такое же? лечись пока не поздно! у них тоже есть жены дети и родители!

Владимир
Владимир
10 лет назад
Reply to  Одесса

А чем мешают наблюдатели честному менту?

Василий
Василий
10 лет назад

Честный мент — это все равно, что хороший бандит.

Василий
Василий
10 лет назад
Reply to  Денис

Або щоб хоч з народом ділились

Евгений
Евгений
10 лет назад
Reply to  Денис

Сам ти сука.

алекс
алекс
10 лет назад
Reply to  Денис

нарушил плати и не дрыгай

Vira M
Vira M
10 лет назад

Ребята, не розумію, про що ви говорите -люди втратили життя…

visitor
visitor
10 лет назад

Бійці — ідіть працювати а не сидіть на КПП.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x