Пт. Апр 26th, 2024

IMG_20140801_134313

Минулої ночі в районі селища Видне знайдене тіло прокурора Свердловського району Андрія Реви.

По це у соцмережі Фейсбук повідомив активіст луганської громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов

“Минулої ночі в районі селища Видне знайдене тіло чоловіка із слідами насильницької смерті. За попередньою інформацією воно належить прокуророві Свердловського району Андрію Реві.

Андрію Реві терористи дали гарантію безперешкодного проїзду на власному автомобілі в Дніпропетровськ через Луганськ, але його спочатку було викрадено терористами, а потім його тіло було знайдено із слідами тортур, автомобіль, яким виїхав прокурор, поки що не виявлений

Після затримання українським правосуддям мерів міст Луганська, Стаханова і Сєверодонецька із звинуваченнями в пособництві терористам, бойовики на місцях почали зачистку всіх, хто може свідчити проти керівника фракції Партії регіонів у Верховній Раді, вихідця з Луганська Олександра Єфремова.

Як повідомляє РБК Україна, інформацію щодо вбивства Реви підтвердив і спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО п.Лисенко.
«В Луганськ виявлено тіло прокурора міста Свердловськ Луганської області. За оперативною інформацією, його довгий час катували терористи, вимагаючи перейти в так звану «ЛНР». Не отримавши згоди, бойовики повісили українського міліціонера”, – йдеться у повідомленні.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x