Ср. Апр 24th, 2024

Горілка, сварка, ніж. Кривава "класика жанру" на ХарківщиніПро це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі ГУ МВС у Харківській області.

Працівники Ленінського РВ оперативно затримали 49-річного харків’янина, який вдарив свого сусіда ножем в груди.

Потерпілого 46-річного чоловіка було доставлено з місця мешкання до шокового відділення Інституту загальної та невідкладної хірургії. Лікарі поставили йому діагноз — ножове поранення грудної клітини, та одразу повідомили про подію працівників міліції.

Слідчо-оперативна група вирушила за адресою, де мешкав поранений чоловік. Міліціонери провели ретельний огляд місця події, вилучили знаряддя злочину – кухонний ніж та з’ясували усі обставини цієї кримінальної історії.

Виявилося, що до вказаної події безпосереднє відношення має 46-річний сусід постраждалого. Чоловік зізнався, що близько 23-00 він прийшов відвідати давнього знайомого. Під час застілля між хазяїном помешкання та його гостем виник конфлікт, залагодити який вони взялися за допомогою кулаків. Один з чоловіків схопив зі столу ніж і вдарив сусіда в область грудної клітини.

Остаточний висновок щодо ступеню тяжкості отриманих тілесних ушкоджень зроблять судово-медичні експерти. Наразі даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим Ленінського РВ відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачене покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до одного року.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x