Чт. Мар 28th, 2024

Нардеп-"ударiвець" влаштував скандал, коли працiвник ДАI вказав на порушення його дружинiУ недiлю в центрi Львова «прославився» народний депутат Ярослав Гiнка, який водночас очолює партiю «Удар» у Львiвськiй областi.

Обранець пiсля завершення народного вiче сiв до чорного «Лексуса», що стояв позаду пам’ятника Шевченковi бiля знаку «Зупинка заборонена», що зображений на фото. За кермом перебувала дружина народного депутата.

Порушення в центрi мiста, де дуже часто виникають корки саме через незаконно припаркованi автiвки, привернуло увагу даїшника. Вiн пiдiйшов до автiвки й попросив у водiйки права.

«I тут почалось, — коментує випадок у соцмережi очевидиця, журналiст Наталка Волосацька. — Депутат вибiгає з авто, починає штовхати даїшника, тицяти посвiдченням i казати, мовляв, ловiть краще п’яниць за кермом, а не народних депутатiв. Ситуацiя виглядала карикатурно. Працiвник ДАI намагався вгомонити чоловiка, взяв його за лiкоть. Та нардеп, згадавши, мабуть, про свою недоторканнiсть, став кричати «заберiть вiд мене руки»! Тривало це 3-5 хвилин. Зiбрались вдячнi глядачi, якi знiмали сценку на телефони та фотоапарати».

Незвична подiя за участю молодого полiтика-опозицiонера, котрий вихвалявся посвiдченням нардепа, здивувала багатьох львiв’ян. У пiдсумку дружина народного депутата вiд’їхала дещо далi, а сам Гiнка продовжував суперечку з даїшником. Пiсля цього випадку нардеп хоч i вибачився за свою поведiнку, проте продовжив апелювати до ДАI. «Хто дозволив людинi в формi посягати на честь та гiднiсть громадянина України?», — риторично спитав народний депутат на своїй сторiнцi у Facebook.

А ось спостережливi львiв’яни зауважили, що нардеп якраз перед скандальним випадком брав участь у мiтингу на пiдтримку євроiнтеграцiї. «Ваша партiя декларує європейськi цiнностi! Так? Отож попробуйте, примiром, у Швейцарiї або у Францiї, на очах у полiсмена припаркувати авто з порушенням, а потiм вийшовши з машини посперечатися з ним. Знаєте що буде?», — спитав тут же на сторiнцi нардепа Гiнки львiв’янин Маркiян Лисейко. Нардеп йому поки що так i не вiдповiв.

Сьогодні ж депутат на своїй же сторінці у Facebook поінформував, що штраф у 255 гривень таки сплачений ДАІ.

До слова, у декларацiї Ярослава Гiнки, напередоднi походу у Верховну Раду йшлося про «Мiцубiсi». Як бачимо, сьогоднi, за рiк роботи чоловiка у парламентi, елітну автівку, яка на авторинках коштує від 200 000 гривень, вже має і його дружина. І це при заробітках чоловіка, які напередодні роботи у Верховній Раді 10 000 гривень, пишет lvivexpres.com

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x