Вт. Апр 30th, 2024

Опозиція створила в інтернеті альтернативну РадуНарешті запрацював інтернет-проект «Альтернативна Рада» створений та презентований харківською опозицією.

Головна сторінка сайту має помітку, де зазначено, що створений сайт має на меті шукати шляхи виходу країни з економічної та політичної кризи, буде оцінювати результати діяльності влади з Верховною Радою включно, і пропонувати конструктивну альтернативу, інформує портал All-Smi.Net.

Також автори проекту зазначають, що до складу Альтерради включено тих кандидатів у нардепи України, які на останніх виборах в парламент поступилися лише представникам партії влади, набравши при цьому не менш, ніж 19,4% голосів.

Интернет-портал наголошує, що Альтернативна Рада представляє інтереси більш, ніж півмільйона виборців, які брали участь у виборах.

На даний момент до її складу входять 24 людини – представники партій «Удар», «Батьківщина», ВО «Свобода», а також депутати-самовисуванці з Кіровоградської, Хмельницької, Дніпропетровської, Миколаївської, Волинської, Житомирської, Чернігівської, Одеської, Полтавської, Харківської областей і АР Крим.

Наразі Альтернативна Рада розглядає законопроект «Про невідкладні заходи щодо удосконалення оподаткування в Україні», який був запропонований представниками харківської організації «Батьківщина» та авторами якого є Лілія Авдєєва, Олександр Кірш, та Іван Варченко. Нині законопроект отримав лише один голос «За».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Гоша
Гоша
11 лет назад

все в игрушки играют, реальных дел от них нет!!!

Арик
Арик
11 лет назад

ну хоть там они не большинство, в реальности шансов у них нет!

Костя
Костя
11 лет назад

Оппозиция ни чего не делает только языком трепит

Ян
Ян
11 лет назад

все в игры играет, а не реальные проблемы решают!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x