Вт. Апр 30th, 2024

В сепаратистів переполох: ще трохи і плани Путіна остаточно зазнають крахуПредставники так званої «Об’єднаної армії південного сходу» заявили, що перейдуть до активних дій, якщо їхні вимоги не будуть виконані

Про це кореспонденту Еспресо.TV повідомив керівник новоствореного спеціального батальйону МВС по боротьбі з сепаратизмом Тімур Юлдашев.

Зокрема, він розповів, що провів переговори з сепаратистами біля пам’ятника Божої матері у Луганську і почув від них заяву, що «у разі не виконання їхніх вимог щодо проведення референдуму, вони у вівторок перейдуть до активних дій: вийдуть на вулиці зі зброєю і вирішуватимуть завдання з наведення порядку».

«Дивився в очі і розумію, що у них особливий психологічний стан, вони себе почувають щурами, загнаними в кут, перегризлися кілька людей і пішли від них. У них усередині страшна обстановка. Вони бояться, що їх почнуть «чавити». Думаю у них є певна задача, якщо не у вівторок будуть її виконувати, то на свята, обов’язково це буде», — повідомив Юлдашев.

За словами керівника спецбатальйону, під час сьогоднішнього проросійського мітингу він помітив «дуже підозрілі пересування людей». Також він повідомив, що на «висотці», що знаходиться за захопленою будівлею луганського СБУ, підняли російський прапор, якого раніше там не було.

На думку Юлдашева, наміри сепаратистів слід оцінювати дуже серйозно. На питання: «Чи готові ви до жертв серед місцевого населення», один з лідерів сепаратистів йому відповів: «Мені втрачати нічого, мені світить «п’ятнашка» або я переможу, я стрілятиму до кінця. Слов’янськ буде «квіточками».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
5 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Чернигов
Чернигов
10 лет назад

————

ККК
ККК
10 лет назад

путин ! ты ТРУП !

Украинец
Украинец
10 лет назад

У нас агрессоры — правосеки, майданутые самооборонцы, свободовцы и прочие бандерлоги, пытающиеся насильно насаждать здесь свои дикие порядки. А русская армия — для нас просто «наши», у нас с ними нет никаких причин ссориться, они лишь помогут очистить нашу землю от фашистской нечисти. Время сейчас, действительно, тяжёлое, но и радостное — время освобождения от мракобесия нацистской диктатуры. Мы с Россией, Россия с нами! Наше дело правое, мы победим!

Запорожец
Запорожец
10 лет назад

Новороссия восстаёт против националистической диктатуры, навязываемой экстремистами из Галиции, и требует отпустить её из унитарной ТЮРЬМЫ РЕГИОНОВ чтобы воссоединиться с Крымом. Давайте отпускать её полным списком из 8 областей: Луганская, Донецкая, Харьковская, Днепропетровская, Запорожская, Херсонская, Николаевская и Одесская. Зачем нам обманывать друг друга? Лучше кошке сразу отрубить хвост, чем по частям. Ну кто что выиграет, если будем враждовать, митинговать, восставать (не дай бог — и воевать) ещё несколько лет? Разнесём Украину в клочья и разорим её — только и всего. У большиства жителей этих областей своя Родина — Новороссия, которую они хотят видеть республикой в составе ЕДИНОЙ ФЕДЕРАТИВНОЙ Украины, и ничего тут не поделаешь. Давайте лучше сообща подумаем над государственной программой перекрёстного переселения тех меньшинств, которые САМИ желают переселиться из Новороссии в Галицию или наоборот. Это будет полезно и гуманно.

Патриот
Патриот
10 лет назад

УКРАИНА ЛИБО БУДЕТ С РОССИЕЙ — ЛИБО ЕЁ ВООБЩЕ НЕ БУДЕТ!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x