Вт. Апр 30th, 2024

Нємцов бачить поліпшення відносин України і Росії тільки після відходу ПутінаОпозиціонер впевнений, що згода на будь-які пропозиції Путіна означає політичну смерть українського політика, пише ТСН.

Борис Нємцов каже, що Лавров і Керрі намагаються самостійно вирішити кризу в Україні
Відносини Росії та України не швидко налагодяться.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив один з лідерів російської опозиційної партії РПР-ПАРНАС Борис Нємцов.

Політик вважає, що незабаром Москва буде змушена сісти за стіл переговорів з українською владою.

На його думку, рішення щодо майбутнього України ухвалюються без участі Києва. «Обговорення долі країни без її участі можливе тільки в разі капітуляції. В Ялті та Потсдамі в 1945-ому німців не було. Незважаючи на те, що Україна не капітулювала, Лавров і Путін намагаються визначити майбутнє Києва без його участі. З Керрі обговорюють федералізм, нову конституцію, вибори президента. Обговорюють все це без України, без Ради і уряду. Та хто це почує? І хто це сприйме? І хто врахує?», — зазначив політик.

Нємцов додав, що в Києві ніхто і ніколи не сприйме пропозиції російської влади про майбутнє країни. «Бо згода на будь-пропозиції Путіна (навіть розумні) означає політичну смерть будь-якого українського політика. Тому скоро розмови про фашистсько-бандерівський уряд припиняться. Лавров сяде як миленький зі своїми київськими колегами і обговорюватиме проблеми міждержавних відносин. Тільки коли відносини налагодяться, не знає ніхто. Мабуть тільки після відходу Путіна», — вважає опозиціонер.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x