Вт. Апр 30th, 2024

Лавров пояснив Керрі, що не бачить суті порушень кримського референдуму Сергій Лавров, який зараз займає пост міністра закордонних справ Російської Федерації, заявив в режимі телефонної розмови державного секретаря США Джону Керрі про те, що референдум, який повинен пройти в Криму в неділю, шістнадцятого березня, є повністю законним, і він відповідає статуту, який був прийнятий членами ООН, а його підсумки будуть якоїсь, як заявив Лавров, «відправною точкою» у визначенні того, що ж саме чекає в майбутньому півострів автономії.

Дана інформація була надана на офіційно сторінці Сергія Лаврова в соціальній мережі «Facebook». Газета Ведомости о письме Макаревича Путину.

Варто також відзначити і те, що в п’ятницю, чотирнадцятого березня, президент Російської Федерації Володимир Путін ведучи розмову з генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном дозволив собі підкреслити те, що «проведення так званого референдуму в Автономній Республіки Крим насправді повністю відповідає всім нормам міжнародного права та статуту, який був прийнятий членами ООН», пише newsone.com.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sergey Safonov
Sergey Safonov
10 лет назад

Лавров — Человечище с большой буквы Ч, Один из лучших дипломатов мира последних лет

Даша
Даша
10 лет назад

Лавров и Путин, врать нехорошо!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x