Чт. Апр 25th, 2024

	Журналістка Чорновол картає себе за вбивство Сашка БілогоГолова громадського Антикорупційного комітету Тетяна Чорновол сприйняла смерть Олександра Музичка (на призвісько – Саша Білий), як власну провину Чорновіл заявила, що не зуміла його відмовити від протиправних дій, повідомляє УНН.

«Те, що сталося із Сашою, я особисто, сьогодні ніч не спала, мене особисто, це, так би мовити, вбило. Хоча, ту роль, яку він грав до цього, вона була доволі деструктивна», — зауважила Чорновол.

«Я особисто приїжджала до нього, вмовляла зупинити цю діяльність, тому що Росія активно використовувала його персону і активно лякала ним міжнародне товариство. І я навіть сприйняла його смерть, як свою вину – я не змогла його відмовити. І я не знаю, що там насправді сталося», — сказала Чорновол. Нагадаємо, близько 1 години 25 березня 2014 року Олесь Доній на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив про смерть Сашка Білого.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fox
Fox
10 лет назад

Так эта тварь трахалась с Сашком, так вот кто её разукрасил на дороге, а вы лохи повелись на эту обезьяну какая она несчастная.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x