Пт. Апр 26th, 2024

Екс-президент Янукович та президент РФ Путін посприяли розбрату між українцями й росіянами.

Таку думку в інтерв’ю «Українському тижню» висловив командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

«Просто не здогадуюся, коли це ми стали ворогами. Я не ворог Росії, бо сам є етнічним росіянином. Не перестаю дивуватися, як швидко й глибоко розкрилася прірва, з якої полізли страшні людиноподібні монстри. Вони не мають національності. Вважаю, що Путін із Януковичем учинили найстрашніший гріх: посіяли зерна ненависті між народами», — заявив він.

Семенченко не розуміє, «якого біса чеченці лізуть сюди, адже українці допомагали їм у війні проти РФ».

«Боюся, що коли вони почнуть масово гинути, а це вже є, то (з огляду на чеченську систему тейпів та відповідальності родичів за один одного) згодом цілком можуть підтягнутися й офіційні структури — для помсти», — сказав він.

Комбат «Донабсу» також зазначив, що рівень жорстокості протистояння на сході України підняли сепаратисти.

«Я особисто виступаю за рицарські правила війни, принаймні як на початку Першої світової, коли ще не почалася масова м’ясорубка в окопах між арміями. Але коли мені телефонує той самий Безлер і обіцяє повісити на площі, то про благородне протиборство навіть мріяти нереально», — розповів Семенченко.

«Рівень жорстокості підняла інша сторона, саме вони роблять ставку на терор і залякування. Дуже скоро ми просто змушені будемо відповідати тим самим», — зазначив він, пише ukrinform.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Эти сеятели даже не представняют, какие будут всходы — а уж тем более плоды !!!

Народ Украины
Народ Украины
9 лет назад

Было бы правильным сказать , что зерна ненависти русских к украинцам , при чём не всех, а тех кто поддал их зомбированию посредством МАССМЕДИА ! А УКРАИНЦЫ, НЕ СМОТРЯ НА АГРЕССИЮ СО СТОРОНЫ РОССИИ И ЗАХЫВВАТ КРЫМА, ПРЕКРАСНО ПОНИМАЮТ ПРОИСХОДЯЩЕЕ В РОССИИ, УДИВЛЯЮТСЯ ТАКОЙ НАГЛОСТИ ПРАВЯЩЕЙ т.н. ЭЛИТЫ и …. ПРОСТО СОЧУВСТВУЮТ ОБОЛВАНЕННЫМ РОССИЯНАМ . КТО БЫ МОГ ПОДУМАТЬ , ЧТО ГЕББЕЛЬС ПРОСНЁТСЯ ВИ РОССИИ…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x