Пт. Апр 19th, 2024

Юлія Тимошенко: Кожну хвилину свого життя присвячу виконанню вимог МайдануКандидат в Президенти від партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко обіцяє присвятити виконанню вимог Майдану «кожну хвилину свого життя».
На цьому вона наголосила під час мітингу на Майдані Незалежності в Хмельницькому, повідомляється на офіційному сайті партіі «Батьківщина».
Юлія Тимошенко подякувати всім, хто боровся та продовжує боротися за Україну, хто наблизив її свободу.

«Я так багато років не бачила вас і щаслива, що в мене зараз є така можливість. Дякую всім, хто виборював Україну, всім, хто молився, хто підтримував. Тільки вашими молитвами, завдяки вашій підтримці, вашій боротьбі стала вільною Україна. Тільки завдяки вам я вийшла на волю», — заявила Юлія Тимошенко.

Вона подякувала хмельничанам, які виходили на майдани заради сильної, впливової, європейської України.

«Я хочу висловити вам щиру подяку за те, що ви зробили. Я не могла бути з вами, але кожну хвилину душею була поруч з вами «, — наголосила Юлія Тимошенко.
«Коли я знаходилася за гратами, я мріяла, щоб вийти до вас на площу та розповісти правду про політику, щоб надати вам розуміння, що робиться в політиці, бо зараз в серцях людей тривога, і якщо ми будемо розуміти, що коїться в політиці, ми зможемо добитися того, про що мріяли на майданах», — зазначила лідер ВО «Батьківщина».

«Не забувайте ні в серці, ні в свідомості Майдану. Це наш борг перед Небесною сотнею. І я кожну хвилину свого життя присвячу тому, щоб ми побудували могутню Україну. Щоб ви любили Україну, щоб ви пишалися Україною, щоб ми виконали вимоги Майдану», — наголосила вона.
Послухати Юлію Тимошенко пришли декілька тисяч хмельничан і залишалися на головній площі міста більше години, незважаючи на дощ, пише gazetavv.com.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x