Чт. Апр 25th, 2024

Дмитро Ярош запевняє, що прагне дійсно революційних змін і стане якісно іншим політиком для України.

Про це він заявив на своїй першій — як кандидата у президенти України — прес-конференції у п’ятницю в Києві.

«Наша місія на цьому етапі — дати відсіч російській агресії, захистити український народ та побудувати нову, вільну та справедливу національну Українську державу. Саме з метою виконання цієї місії я іду в президенти України. І це не просто похід у владу. Ані я, ані мої побратими, ми ніколи не станем звичайними українськими політиками. Нас не цікавлять відсотки і крісла, привілеї та годівниці. Нас ніколи не влаштує «встроєння» в систему. Ми прагнемо дійсно революційних змін», — сказав Дмитро Ярош.

За його словами, зовнішня агресія Росії та спроби внутрішньої контрреволюції, реванш системи вже за нових облич нової влади — це ті загрози, на подолання яких зорієнтовані «Правий сектор» і він як кандидат в президенти.

«Щоб зупинити Росію і надійно захистити нашу свободу і незалежність, ми ставимо за мету найближчим часом відновити ядерний статус України, налагодити дієві стосунки з НАТО, кардинально реформувати Збройні Сили та спецслужби України», — йшлося, зокрема, у тезах кандидата в президенти.

Ярош також запевнив, що «Правий сектор» «не допустить «злиття» Майдану і революції і повторення 2005 року, коли помінялись лише декорації та фігури політичних акторів». «Я відчуваю особисту відповідальність за те, щоб довести національну революцію до переможного завершення», — підкреслив він.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x