Чт. Мар 28th, 2024

"Якщо Тягнибок не виходить у другий тур, якого чорта нам іти на вибори?" - Фаріон«Свободівка» Ірина Фаріон не бачить сенсу іти партії «Свобода» на вибори, якщо їх лідер Олег Тягнибок не буде у другому турі.

Про це вона заявила на партійному з’їзді, передає кореспондент Gazeta.ua.

«Якщо Тягнибок не виходить у другий тур виборів, то якого чорта нам йти на вибори? За кого маємо тоді голосувати у другому турі? За що клали життя «свободівці» і «несвободівці»?», — сказала Фаріон.

Вона зазначила, що хоче дати в морду деяким парламентарям.

«Ми вступили у гуманітарну катастрофу. Наразі з неї не бачу простого шляху. Щойно ми з поста усунули цього звіра і ще не було окупації та анекції Криму, я сказала, що ми вийшли лише з одного кола пекла і ввійшли в друге. Не мала на увазі війну з Росією. Бо на мою думку, ця війна ніколи не припинялась. Мала на увазі війну українців самих з собою. Війну різних кіл у середині України. Коли ти сидиш у парламенті, а поряд з тобою убивці, виродки, дегенерати і ти не можеш встати і дати їм у морду, ти розумієш, що ти ще не є вільний на цій землі. Часто моє слово в парламенті просто стає каменем. Не хочу нічого говорити до них. Хочу каменувати їх, а Тягнибок каже «не можна», — сказала вона.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x