Сб. Апр 27th, 2024

Хто продав Крим Путіну?  «Росукренерго» (Фірташ, Бойко, Льовочкін, Хорошковський, Бакулін), схоже, і далі партнери з Януковичем, тільки тепер ще й з Путіним

Повідомляє Микола Княжицький:

«А тепер головне. На думку росіян, приєднання «Чорноморнафтогазу» разом з шельфом до «Газпрому» може збільшити його капіталізацію на 50 млрд. доларів і окупить військову кампанію.

Коли стало відомо про першу появу на півострові зелених чоловічків, співробітники «Чорноморнафтогазу» вимагали від голови «Нафтогазу» Бакуліна дати вказівку на евакуацію документації, 40-ка суден, гелікоптерів, за які були переплачені шалені кошти, і «вишок Бойка».

Але Бакулін сказав нічого не рухати і все передати новим господарям. Одна з вишок і зараз знаходиться у територіальних водах України, але її ніхто не охороняє. Гроші ж уже вкрали.

Після зміни влади у компанію повернулися «смотрящіє» Саші Януковича разом з представниками «Газпрому».

Отже, «Росукренерго» (Фірташ, Бойко, Льовочкін, Хорошковський, Бакулін), схоже, і далі партнери з Януковичем, тільки тепер ще й з Путіним. А Бакулін «Нафтогазом» і досі керує, як його партнери — «Інтером», пише osp-ua.info.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
сhilikin valery
сhilikin valery
10 лет назад

Ребята я балдею,этот сайт самый правдивый,самый справедливый,Самый адэкватный,ну самый-самый слов нет какие брехуны во главе с олежкой соскиным и прчей шушарой удачи вам хлопци…..

1
0
Would love your thoughts, please comment.x