Чт. Апр 25th, 2024

Для ефективнішої протидії існуючим на Сході країни обставинам уряд повинен залучати безпартійних професіоналів за напрямками.

Про це в середу ввечері в ефірі Першого національного сказав радник Президента України, екс-голова СБУ в 2003-2005 рр., Ігор Смешко, повідомляє Укрінформ.

«Кадрові рішення не витримують жодної критики. Я не розумію чому, коли країна фактично перебуває в стані війни, не залучаються безпартійні професіонали за напрямками, котрі могли б ефективно протидіяти в існуючих обставинах», — сказав Смешко.

Він додав, що попри те, що не варто займатися критикою у такий важкий час, коли уряд повинен одночасно боротися із військовою агресією та зберігати парламентську більшість, але все ж виникають логічні запитання щодо відсутності протидії агресії силами української розвідки.

«На данний момент ми повинні підтримувати уряд, але водночас не зрозумілим залишається те, чому в той час коли проти нас працює розвідувальний спецназ, спецпризначенці нашої військової розвідки залишаються в місцях постійної дислокації».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x