Чт. Мар 28th, 2024

Уряд "перекрив крани", з яких "народні гроші текли в кишені олігархів" – КабмінКроки, які здійснив уряд, сприятимуть стабілізації української економіки і вже невдовзі дадуть результати. Про це сьогодні, 28 березня, в ефірі телеканалу ICTV сказав міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак, коментуючи останні урядові рішення, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу уряду.

“Програма уряду — великий перелік законів і рішень, які приймаються, з одного боку, для економії бюджетних коштів, з другого — для закривання бюджетних дірок, через які попередній уряд на чолі з Азаровим і Януковичем, Партією регіонів та комуністами крали, вимивали державні кошти у величезних розмірах. Це пакет документів, законів, який спрощує життя для малого і середнього бізнесу. Зокрема, це закон про спрощені процедури ведення бізнесу. Ми внесли законопроект у Верховну Раду щодо тендерних закупівель, який має на меті практично вбити корупцію і практику розкрадання державних коштів”, — наголосив урядовець.

Він також нагадав, що нинішній Уряд отримав бюджет з дефіцитом приблизно в 300 мільярдів гривень.

“Кроки, які ми сьогодні зробили, вже зараз дадуть ефект. Лише за місяць роботи миперекрили крани, з яких народні гроші текли в кишені олігархів і нечистих на руку чиновників. Ми багато уваги приділи боротьбі з корупцією, ліквідації тіньових схем, через які збагачувалася команда Януковича. Наше завдання — збудувати вільну і процвітаючу Україну”, — наголосив Остап Семерак.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x