Пт. Апр 26th, 2024

Українським військовим у Бахчисараї висунуто ультиматумАвтомобільному батальйону ВМС України, що дислокується в Бахчисараї, посланці командування Чорноморського флоту РФ висунули ультиматум

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у «Фейсбуці», передає Еспресо.TV.

За його словами, командиру військової частини А-2904, що дислокується в Бахчисараї, в ультимативній формі було висунуто три можливих варіанти їхніх подальших дій.

«1. Особовий склад батальйону отримує матеріальну допомогу в розмірі 4 тис. грн. від росіян і виїжджає на територію України.

2. Особовий склад частини розриває контракт з МО України, залишається працювати в частині під патронатом РФ як цивільний персонал, за що вони обіцяють зарплату в розмірі 2,7 тис.грн. щомісяця.

3. Військовослужбовці складають одночасно два рапорти, один з яких — про звільнення з лав Збройних Сил України, і другий — про прохання прийняти на службу в складі Збройних сил Росії», — цитує Тимчук вимоги російських військових.

Однак командування частини заявило росіянам про вірність Присязі на вірність народу України. У відповідь росіяни пообіцяли повернутися через кілька годин.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x