Чт. Апр 25th, 2024

	У Правого сектора другой сценарий - Аваков Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв розсекретити всі матеріали у справі одного з лідерів «Правого сектора» Сашка Білого, загиблого при спробі його затримання силовиками 25 березня в Рівному. Про це глава МВС повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Тим, хто знаходить привід воювати зі зброєю в центрі столиці, а не в формі українських військових на блокпостах з сепаратистами, варто зрозуміти, що ім’я їм – зрадники. МВС розкриє всі документи, речові докази, відео та аудіо факти. В найближчі день-два МВС зніме всі обмежуючі грифи з аудіофайлів по справі, опублікує їх», — пообіцяв міністр, пише tvi.ua.

За його словами, це дасть суспільству більше інформації про діяльність фігурантів справи. «Кожен зможе сам вирішувати, хто герой, а хто вульгарний бандит», — резюмував Аваков.

Нагадаємо: 25 березня «Правий сектор» заявив, що має намір помститися главі МВС Авакову за вбивство Сашка Білого (Олександра Музичка). Тим часом в МВС заявили, що Музичко стріляв у себе сам під час проведення спецоперації зі знешкодження збройного угруповання на території Рівненської області. Аваков прийняв виклик «Правого сектора».

Вчора представники політсили пікетували парламент,вимагаючи відставки міністра МВС.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Любов
Любов
10 лет назад

Я ніколи не була прихильнецею кернеса, але він сказав правду аваков лузер, а точніше нікчема і дурень! Дивилася його перший коментар подій з Музичком зрозуміла, що Україні ще багато треба очистити говна , яке спливло на поверхню!В батьківщині цього гавна найбільше , сама юля дуже воньоче гавно, турчинов, аваков, пашинський — це все те що забрудює наше з вами життя! Цей непотріб треба змити на цих і наступних виборах. Не сидіти в блогах, а людям пояснювати , що це ті ж самі януковичі тільки під іншою назвою. Тому жодного голосу за тимошенко , а восени жодного голосу за батьківщину! Всі інші свобода , удар будуть тоді більш патріотичні, Бо ця батьківщина, як ракова пухлина знищить всі демократичні паростки в суспільстві.. Регіонали були прямі і нахраписті, а тимошенко хитра, та вона така ж ненажерлива і продажна!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x