Пт. Апр 26th, 2024

Україна має вести воєнний стан і розірвати дипломатичні відносини з Росією.

Таку думку висловив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у своєму Facebook.

«Держава Україна має без зволікання показати свою позицію стосовно агресії Росії. Розірвати дипломатичні відносини з Російською Федерацією», — написав він.

«Ввести де факто воєнний стан без юридичних хитрощів і провести повну мобілізацію всіх наявних економічних і кадрових ресурсів для проведення воєнних дій з видворення військ РФ із України», — підкреслив Геращенко.

На його думку, Україна має «привселюдно звернутися персонально до кожної країни від яких ми хочемо одержати допомогу із проханням нам її виявити й у такий спосіб визначиться з ким ця країна — з Україною, з агресором, або її хата скраю».

Крім того, «щоб зупинити Путіна країнам ЄС і в першу чергу Німеччині потрібно прийняти рішення про відмову від закупівлі в Росії нафти, газу, лісу й інших природних ресурсів».

«Припинити видачу будь-яких кредитів, а ще краще заморозити активи російських державних компаній як спонсорів тероризму — на податки сплачені ними купуються набої, які вбивають наших солдатів і мирних громадян», — вважає Геращенко.

На його думку, це «миттєво поставить Путіна на край економічної прірви, за якою рано чи пізно піде прірва політична «.

«Якщо не в змозі зробити це все разом — то це буде іспит для кожної країни Європейського Союзу окремо. Якщо ми почуємо пряму відмову від економічної допомоги нам з боку країн ЄС, то принаймні залишимо свої ілюзії на цей рахунок якщо вони в когось були», — додав він.

«Як справедливо зазначив Борис Нємцов — Путін порушив усе, що тільки можна було порушити й у тому числі Конституцію РФ. Він увів війська в Україну без рішення Ради Федерації, також як це робив його кумир Адольф Гітлер — починав війни без оголошення війни», — підкреслив Геращенко.

«Сьогодні не дні тріумфу Путіна. Напроти це дні його поразки. Він програє розв’язану ним війну, так само як Гітлер війну з СРСР і країнами Великої коаліції», — додав Геращенко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x