Пт. Апр 26th, 2024

Путін чекатиме моменту, щоб нанести новий удар по Україні – СтецьківЕкс-нардеп Тарас Стецьків назвав останні заяви російського президентаВолодимира Путіна чистим лицемірством і словоблудством. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

«Путін не змінив позицій. Він візьме паузу. Мета такого маневру — приспати увагу світової спільноти та української влади. Далі чекатиме моменту, щоб нанести новий, несподіваний удар по Україні. Зараз він просто перегруповує сили та міняє тактику», — розповів екс-нардеп.

Політик підкреслив, що заява Путіна про перенесення референдуму нічого не коштує.

«Україна не визнає референдуму, а він про нього говорить. Найцікавіше, що Путін просить сепаратистів та диверсантів перенести референдум, а від української влади вимагає припинити насильство на Сході. Це хамське втручання у внутрішні справи країни», — розповів він.

Стецьків зазначив, що українська влада має посилити антитерористичну операцію.

«Відповіддю української влади на заяви Путіна має бути нарощення антитерористичної операції. Влада має її завершити у найкоротші терміни, знищивши або захопивши усіх озброєних диверсантів у містах Донбасу», — зауважив політик.

Він переконаний, що санкції Заходу не змінять поведінку Путіна.

«Навіть якщо буде введено третій етап санкцій чи ще якийсь. Це все довгострокова перспектива на три-сім років. В такий перспективі, як зараз — це місяць, два чи рік воно на Путіна і на Росію не впливає. Вони витримають ці санкції», — розповів він.

Нагадаємо, 7-го травня Путін попросив сепаратистів відкласти «референдум», намічений на 11 травня. Далі заявив, що вибори президента в Україні це «рух у правильному напрямку». Також російський президент сказав, що російські війська відійшли з прикордонної з Україною території.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
феникс
феникс
9 лет назад

Великие умы обсуждают идеи, средние умы обсуждают события, а мелкие — людей …

1
0
Would love your thoughts, please comment.x