Сб. Апр 27th, 2024

План «Б» — знищення терористів на Донеччині стане першим кроком до початку справжньої війни на території України. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів політолог Павло Нусс.

«План «Б» застосують, якщо вирішити конфлікт ні політичними, ні дипломатичними методами буде не можливо. Також чи буде реалізовано цей план, залежить від того, чи вдасться переконати терористів скласти зброю і укласти політичний меморандум. Не думаю, що Порошенко радикально налаштований на будь-які військові дії. Він використає максимальні політичні та дипломатичні механізми для вирішення цього конфлікту. Бо наказ Порошенка про реалізацію плану «Б» – це перший крок до початку справжньої масштабної  війни  на території України», — розповів експерт.

Він не виключає, що Путін має свій план мирного завершення конфлікту на Донеччині.

«Ангела Меркель, яка є політичним і економічним партнером Путіна, клопотала за призначення Віктора Медведчука на посаду переговорника. Усвідомлюю, що кум Путіна Медведчук відстоює інтереси Росії. Можливо, він візьме на себе місію переконати терористів скласти зброю. Бо на Донеччині є група терористів, які не підкоряються ні політичному, ні військовому рішенню Кремля. Ці групи сформувались у військовий період, захворіли ідеєю сепаратизму і відділення Донецької і Луганської області», — додав Нусс.

Нагадаємо, радник президента Юрій Луценко заявляв, що доведеться застосовувати план «Б» – знищення терористів, якщо мирний план Порошенка не вдасться реалізувати

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Виступив на арену хор медведчуцького !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x