Пт. Апр 19th, 2024

Після знищення в Одесі російських екстремістів у Москві залунали заклики до помсти Голова партії «Справедливая Россия», керівник однойменної фракції у Держдумі РФ Сергій Міронов заявив, що Росія має ввести війська в Україну, щоб «захистити наших братів». Про це Миронов, використовуючи щодо проукраїнських активістів та патріотів такі епітети, як «фашисти», «гади» та «бандерівці»  заявив у своєму Твіттері.

Така заява Міронова пролунала у відповідь на провокації в Одесі, які відбулися напередодні: сепаратисти, дії яких координувалися диверсійними групами з РФ, напали на проукраїнську ходу з використанням вогнепальної зброї, каміння, ланцюгів, коктейлів Молотова, бит.

Внаслідок сутичок до лікарень Одеси по допомогу звернулися більше 200 людей, постраждалі є з обох боків, у т.ч. — міліція. 160 найбільш активних учасників заворушень були затримани, за фактом відкрито 10 кримінальних проваджень. За даними МВС, загинуло внаслідок боїв 46 людей, усі опізнані — місцеві мешканці (Одеська обл.), пише expres.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
solomon.ivanoff
solomon.ivanoff
9 лет назад

Не смотрит классику. Ножичков, у нас на всех найдётся.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x